Årets mestvinnerlister for 2023 er klare!

I utstillingsringen har vi hatt mye aktivitet i 2023 og hele 89 hunder har fått poeng i løpet av året. Helt på toppen av listen og dermed Årets Utstillingssaluki 2023 finner vi N SE DK UCh KBHV-22 Famerelle Aranel. Athene er eid av Elisabeth Sundland. Årest beste hannhund finner vi på 2. plass, N SE UCh Ta'zim Khaziin. Mokasin er eid av Ine Dyngeland.

Årets Oppdretter 2023 toppes av svenske kennel Ta'zim. 3 av deres hunder har fått poeng, hvor to av de er på 2. og 3. plass totalt. Kennelen eies av Marie Palmqvist.
Årets avlstispe ble C.I.B NORD N UCH Ta'zim Gaia Gemmilah, eid av Marie Palmqvist, og årets avlshund SE UCh Elamir Sao Jose, eid av Emma Öberg begge fra Sverige.

Når det kommer til Årets Mestvinnende Rase på NKK's utstillinger finner vi norske N UCH NV-23 Adnil's Chasing Glory på topp, eid av Lill-Hedvik Greaker.

På lure coursing banen har det også vært aktivitet i 2023. 12 norske salukier har deltatt på lure coursing prøver i løpet av året. I 2023 ble reglene for utregning av Årets Lure Coursing Saluki endret og 11 av de deltagende hundene har fått poeng. På toppen av listen finner vi N DK UCh Sommarvindens Star Light. Nomi eies av Janne Flusund.

Salukiutvalget gratulerer alle vinnere og alle plasserte på topp 10 listene!