Uslåelige Gucci
Helt til siste stund var det spennende hvem som skulle gå av med seieren i kampen om tittelen "Årets utstillingssaluki" i Norge, men på Norsk Dobermann Klubs romjulsutstilling i Letohallen den 29. desember, viste Gucci (Qirmizi Global Temptress) seg nok en gang uslåelig. Dette er tredje gang Gucci vinner denne tittelen - både 2005 og 2006 var hun også årets saluki her i landet.

"Den evige toer" El-A'dini Kybele
For fjerde år på rad endte Kybele på andreplass på lista. Også hun har hatt en utrolig sesong, og har blant annet blitt BIS på myndespesialen i Melsomvik i høst.

Beste hannhund - Anso
Anso av All Sighthounds har i løpet av 2008 greid bragden å bli dansk champion. Og altså tredjeplass på lista over årets saluki!
Foto: Ingunn Solberg Eriksson, Lollo Svärd, Elisabeth Espedal Hoogstrate og
Joanna Engvik

Amerikaner på langtidsbesøk - Omen Yaffa To Elsto-Khariz
På bare tre utstillinger greide Yaffa å bli norsk utstillingschampion. Hun har også greid bragden å bli fjerde beste utstillingssaluki til tross for sine få deltagelser på utstillinger her i landet.

Stjerne i Trøndelag - Hisilome's Hilton
På femteplassen finner vi nok en svenske. Hilton har vært på flere utstillinger i Norge i løpet av året, og på NKKs utstilling i Trondheim i juni ble han norsk Champion.

Fjordårets vinner - Mindy
Med bare en eneste utstilling i Norge i løpet av sesongen greide Qirmizi Famenne allikevel å ta en delt sjetteplass på årets liste. Mindy ble BIS på salukispesialen i august.

Junioren Dexter
fra juniorklasse greide Aziz Dayeman å ta delt sjetteplass på lista. Dexter har hatt en utrolig debut og plassert seg så og si på hver eneste utstilling han har deltatt på!

Ny Norsk Champion - Hirondelle de Lunduki
Svale har også plassert seg jevnt og trutt i løpet av sesongen, og hun endte til tross for sin unge alder på åttendeplass på lista over årets utstillingssaluki. På Norsk Japansk Spisshund Klubbs utstilling i Oltedal i juni fikk både hun og kullbroren champion-tittelen.

Årets komét på greyhoundklubbens utstilling - Yazid Sethar
På Greyhoundklubbens årlige utstilling i Hurdal i mai var det Sethar som gjorde furore. Sethar ble BIR og BIS 4 på denne utstillinga. Det (og noen andre solide plasseringer) gjorde at han endte som nr. ni på årets liste.

Søstrene Kira og Phoebe
Akira av All Sighthounds og Angel Phoebe av All Sighthounds endte på delt tiendeplass på lista. For Phoebe sin del er dette en debut på lista, mens ringreven Kira var nummer fem på fjordårets liste.

Ellers har Joanna Engvik og Renata Goel regnet og regnet, og lista over årets utstillingssaluki, årets hannhund, tispe, avlshunder og oppdrettere er nå klar (med forbehold)

Saluki-Norge gratulerer alle vinnerne og alle som har deltatt!