Det er ikke første gang Aziz Ihsan gjør det bra i utstilingsringen men den 4. august kommer eierne Renata Ewa Goel og Erik Watz huske godt.
For det er ikke ofte en saluki vinner Best In Show!

Den nasjonale utstillingen 4. august i Nesbyen var arrangert av Norsk Tibetansk Terrier Klubb og saluki ble bedømt av Annette Bystrup fra Danmark, som også dømte gruppen.

BIS finaler ble dømt av Miklos Levente fra Ungarn.

Resultat fra NTTK Nesbyen finnes her >>

Les her hva eieren og handleren Renata skriver:

"En fabelaktig utstillingshelg (3-4.08.2013) på den nasjonale utstillingen i Nesbyen er over. Min lille gutt Ice gjorde sitt beste!

På lørdag: BIR i styrtregnet og BIG-2 under dommeren Branislav Raijic fra Slovenia.

Søndagens utstilling ble bedømt av Annette Bystrup fra Danmark og Ice overrasket meg igjen! Resultatet: BIR og BEST I GRUPPEN!
I BEST IN SHOW finale forventet jeg ingenting, jeg var så glad for gruppeseieren! Men BIS dommer Miklos Levente fra Ungarn ble tydeligvis så begeistret for Ice sine prestasjoner at han bestemte seg for å plassere ham som BEST IN SHOW!
En dag som både jeg og Erik kommer til å huske!

Tusen takk til helgens dommere og venner for støtte og alle gratulasjoner!

Ice er ganske godt kjent i området rundt Nesbyen hvor vi tilbringer mange uker på hytta hvert år. Derfor var det ekstra stas å få overlevert en premie fra ordførerern i Nes kommune. Ice er tross alt en "ekte" Nesing!"