Eva Skogland har sendt oss denne artige saken. Hennes barnebarn, Emilie, debuterte i Barn og hund-konkurranse under Sandefjord hundefestival.

Les hva Eva skriver her:

Belle og jeg var med Joanna Engvik på valpeshow i Sandefjord hvor Anais Av Min Tera ble BIR og BIG begge dager noe vi er veldig stolte av.

Etter gruppebedømmelsen var det "barn og hund" noe jeg syntes er noe av det koseligste ved en utstilling. Så jeg sier til Joanna at det er synd jeg ikke tenkte på dette før, for barnebarna bor jo rett i nærheten av utstillingsplassen. Jeg syntes det hadde vært stas om Emilie på 5 år hadde fått prøvd seg. Hun elsker hundene våre, og ser veldig opp til Belle som vinner fine sløyfer og pokaler. Da sier Joanna at det er jo "barn og hund" i mrg også. Jeg ble helt i hundre og ringte sønnen min for å høre om de hadde lyst og om det passet. De syntes det hørtes morsomt ut, å ville gjerne la Emilie få prøve seg hvis hun hadde lyst til det.
Dagen etter så striregnet det, men Emilie og resten av familien troppet opp, og Belle satt seg med Emilie for å gi henne noen triks og tips, for så og trene litt med Emilie og Angel Phoebe bak teltene før de gikk i ringen. Siden det regnet så plasket så var det ikke så lett, men som Belle sa til Emilie, at det er likt for alle.
Så ble ungene ropt opp og en spent Emilie gikk inn i ringen fulgt av Belle. Det var mange unger, 10 stk, vi gikk så på sidelinjen med kamera, og var nok minst like spent som ungene, og de var så flinke alle sammen. Så begynte de, og da det ble Emilie`s tur fikk jeg litt "hakaslepp" hun sprang så fint rundt i ringen, og stilte så opp Phoebe så flott. Så ventet de på neste runde, da skulle de springe en og en rett over banen og tilbake igjen. Også dette gikk veldig fint, så da de skulle plukke ut de 5 som gikk videre var det mange spente unger (og farmorer) og Emilie gikk videre.. Og plasserte seg på 3 plass av 10 barn. Vi syntes dette var veldig morsomt, og Emilie var selvsagt kjempefornøyd. Så det er nok ikke siste gangen Emilie blir med på dette, og hun har jo en god trener i Belle;-)

Hilsen Eva (farmor:)