Vi i Salukiutvalget er stolte av å ha en velfungerende hjemmeside og har som mål at den skal være fortløpende oppdatert. Det er en enorm mengde frivillig arbeid som blir lagt ned av de som oppdaterer.

Derfor vil vi med glede ønske Andrea Victoria Haugland velkommen til å oppdatere utstillingsresultater fra Norge. Annelise Wettergreen skal fortsette å oppdatere utstillingsresultater til hver enkelt norskeid hund på deres egne sider. Renata Ewa Goel har fremdeles ansvaret for nyheter, vedlikehold av arkivet, oppdretterregister, valpeannonser, lure coursing m.m.

Men, for å kunne vedlikeholde hjemmesiden med nyheter om våre vakre hunder, er vi helt avhengige av at dere sender informasjon til oss. Det er vanskelig og ganske tidskrevende å drive detektivarbeid på egen hånd, og det er synd, hvis vi ikke kan opprettholde intensjonen om et arkiv over norske hunder.

Flere av oppdrettere har ikke vært flinke til å sende oss info om valpekullene sine.
Derfor minner vi om at dere må sende følgende til webmaster:
• Valpekull født i Norge: bilder av valpene og eiernavn.
• Vi minner også om at både planlagte og fødte kull får gratis annonsering så lenge oppdretteren er medlem av Norsk Myndeklubb.

Utstillingsresultater blir lagt ut av den enkelte arrangør på DogWeb, men der registreres det ikke gruppe/BIS plasseringer. Derfor må dere som deltar sende dette til oss:
• Utstillingsresultater med evt. gruppe/bis-plassering. Send gjerne bilder av vinnerne.
• Resultater fra utlandet slik at vi har historikk på den enkelte hund.

Dere som deltar på lure coursing prøver i Norge og i utlandet må også sende inn raseresultater. Det er ikke verre enn å ta et mobilbilde av resultatarket og sende den inn. Gjerne med bilder av vinnerne.

Vi savner også info om hunder som har vært norskfødte/importert til Norge gjennom tidene. Vi vil gjerne ha bilder, eiernavn, og annen relevant informasjon.