Generalforsamling til Norsk Myndeklubb fant sted 24. mars på Røa Samfunnshus. Her skulle blant annet medlemmer til Salukiutvalget velges. Det var to personer fra utvalget 2017 som hadde ett år igjen, og dessverre hadde ikke valgkomiteen lykkes med å finne nye kandidater til Salukiutvalget.
På årsmøtet var det mulighet til å fremme benkeforslag for å besette to plasser til. Joanna Engvik og Ann-Kristin Børsum ble foreslått, og valgt til å besette disse plassene. Ett av de gjenværende medlemmene fra Salukiutvalget 2017 har etter generalforsamlingen valgt å melde seg ut av Norsk Myndeklubb, og er ikke lenger medlem av Salukiutvalget. Situasjonen er nå, at utvalget kun har tre medlemmer. Det sier seg selv at det vil bli mye arbeid på den enkelte i det kommende året.
Utvalget får derfor hjelp med oppdateringer av hjemmesiden fra Renata Ewa Goel, Annelise Wettergreen og Andrea Viktoria Haugland. Disse tre har oppdatert hjemmesiden i flere år og fortsetter med denne jobben, uten at de formelt er med i utvalget.

Vi håper også at det finnes flere ildsjeler blant salukifolket og at flere vil trå til og hjelpe. Spesielt trengs bistand til å gjennomføre Salukispesialen. Den er nå blitt flyttet til Horten, som er ganske nærmere NKK utstillingen på Oslo Convention Center i Melsomvik dagen før.
Om du vil bidra ta kontakt med leder av utvalget Joanna Engvik.