Det er en glede å presentere en jubilant i salukiutvalget; vår kjære BRITH HIORTH har fylt 75 år!

I den anledning er det naturlig at en av dem som kjenner henne aller best får overbringe hilsener. Her er noen velvalgte ord fra Eva, innehaver av kennel All Sighthounds.

Det jeg vil si om Brith er at hun er en utrolig god venn som stiller opp for alt og alle som måtte trenge det. Hun er morsom og blid å reise på tur med, noe vi har gjort mye de siste årene, både i Sverige, Norge og Danmark.

Ingen skulle vel tro at den damen er 75 år, ikke noe handicapkort i bilen til den damen der, nei. Hun går flere turer hver dag med hundene sine, Kira og Zolla, som hun forguder. Brith er også et omsorgsmenneske som virkelig bryr seg hvis noen av hennes venner ikke har det bra. Hun er ikke redd for å si meningen sin, selv om det kan bli upopulært.
Brith har også blitt reservebestemor for tvillingene våre, Tollak og Belle, som hun følger veldig opp. Særlig Brith og Belle har mye å snakke om både hva gjelder hunder, utstillinger og hundeatferd. Ingen er vel stoltere enn Brith når hun, det vil si en av hennes hunder, vinner på utstilling, men hun unner også andre å vinne, klapper og gratulerer alle som gjør det bra. Først og fremst er Brith og Unnis hunder familiemedlemmer. De koser seg sammen med sine tobente mødre i den trivelige stuen i leiligheten i Holmestrand, og hundenes harmoniske væremåte viser at de er blitt tatt vare på, og det på den aller beste og kjærligste måte. Å bo hos Brith og Unni er noe alle firbente drømmer om, der er tryggheten og omsorgen optimal.

Så gratulerer så mye med dagen som var, Brith!

Masse hilsen Eva, Tojo, Tollak og Belle
Gratulerer også fra oss i salukiutvalget!

brith hiorth 02
Brith kjøler seg ned selv og hundene i Skagen.

brith hiorth 02
Brith med Kira, Anso og Phoebe