SALUKISPESIALEN 2014
 
 
BIS/BIM
BIS: INT NORD DK RU BALT BLR UCH NV-10 KBHV-11 Al Wathba Bahram Al Nadir. BIM: Zarabis Pallavi.

I år ble Salukispesialen avholdt for 4. gang på Lier Videregående Skole i Drammen. Tusen takk til alle dere som har meldt på salukien deres for å bli bedømt av årets dommer. I år hadde vi 74 påmeldte og ved ringen møtte det opp 70 saluki med sine eiere. Det er virkelig inspirerende for oss i utvalget at dere viser slik oppslutning om vår egen spesial.

Årets inviterte dommer var Michael Williams, kennel Kasaque, England. Som tidligere dommere på vår spesial er Michael Williams mangeårig oppdretter av saluki. Sammen med sin kone Helen har de oppdrettet og stilt ut rasen, og du kan lese mer om oppdrettet deres i hans egen presentasjon. Michael  Williams har ikke dømt saluki i Norge før. Vi har derfor hatt gleden av å være de første som brukte ham her.

I år som i foregående årene var det felles lunsj. Takk til alle som har bidratt med retter, og så håper vi at alle benyttet seg av tilbudet!

Salukiutvalget vil gratulere årets vinnere på spesialen; BIS: INT NORD DK RU BALT BLR UCH NV-10 KBHV-11 Al Wathba Bahram Al Nadir, eier Cathrine Fareth og BIM: Zarabis Pallavi, eier Cathrin Nilsson fra Sverige.

Vi håper at alle hadde en like fin dag som oss og vi ønsker velkommen tilbake til neste års Salukispesial.