Salukispesialen 2008

Den 17. august 2008 møttes hele 72 salukier, inkludert smått og stort til norges største salukiutstilling gjennom tidene. Utstillingen gikk av stabelen på vakre Linderud Gård i Oslo, og det er ikke tvil om at grønne gressplener, staselige gamle trær og en herregård er kledelige kulisser for våre firbente skjønnheter.
Også værgudene spilte på lag med Salukiutvalget denne august søndagen. Solen skinte fra et stort sett skyfri himmel og minnet oss på at selv om den var på hell, var sommeren enda ikke over. Senest dagen før hadde metereologisk institutt lovt oss 13 grader og plaskende regn.

Dommer for dagen var canadieren Alan Ewles, Afking salukis, og han tok sitt ansvar alvorlig og bedømte både lenge og vel... De siste salukiene ble ikke bedømt før klokka var over sju på kvelden, så en veldig lang utstilling ble det. Men et vellykket arrangement, synes vi! Det har vært mye jobb å arrangere utstillingen, så vi i Salukiutvalget er svært godt fornøyd nå når utstillingen er vel i havn. Det er også mange andre som skal takkes, enten fordi de har bidratt med flotte premier, eller fordi de har stilt opp og tatt i et tak!

Først og fremst vil Salukiutvalget gjerne takke de som ga slike fantastisk fine premier til utstillingen:

Takk til:

Sportsmans Pride
Scandinavian Sighthound, Stephen Wheeler

Kennel All Sighthounds
Kennel Qirmizi
Kennel de Lunduki
Kennel Biscotti
Kennel El-A'dini
Kennel Gehela
Kennel Caravan
Kennel Bey
Kennel Min Tera
Kennel Noor Inca og Kennel Vapours, Finland
Renata Goel
Grethe Nell Lindstadhagen
Elisabeth Skjæveland
Trude Skogesal

Takk også til
Eva Kristine Wiik, Jan Erik Sandbæk, Elisabeth Broch og Isak Solløst for fotografering.

Og tusen takk til alle som var med og rigget opp og ryddet sammen utstillingen. Uten dere ville det neppe blitt noen spesial!