Danmarks nest største utstilling København Vinner tok i år plass i Hillerød den 20. september. Ditt dro også Veronica Bigset med sin voksen hannhund (N UCH Dabka's Napoleon) og valp (Benjamin Av Min Tera).
Dabka's Napoleon kom hjem med både championat og vinner-tittel. Best i rasen ble han også, så man kan godt si at reisen var ganske vellykket.
Saluki-Norge gratulerer!
Resultat fra Danmark finnes her >>

Les her hva Veronica skriver:

"Dette med å reise til Danmark virka nesten litt skummelt. Men, Joanna Engvik og jeg meldte på ikke mindre enn 5 hunder; 1 voksen hannhund (Dabkas Napoleon), 1 voksen tispe (Andromeda Av Min Tera), 2 søsken i valpeklassen 6-9mnd (Benjamin Av Min Tera og Badiah Av Min Tera), og en azawakh.

En full Volvo xc90 med takboks ble pakka, og vi kjørte nedover. En veldig kjekk tur, og ei utstilling vi kan anbefale. Stor, men med god plass.
Jeg reiste med ett håp, og ønske om ett CERT, men at han min gutt også skulle bli BH-1, BIR, CACIB og København Vinner-14 var bare så utrolig fantastisk.
Det var en god stemning ringside, og det var ikke bare vi som ønsket oss certet. Var ikke så mange salukier, men de som var der, var meget vakre alle sammen, så kunne ikke være så lett for dommeren.

Valpen Benjamin kunne jeg stilt delvis i kenguruklassen, men han ble BIM valp, og viste seg fint frem likevel. Han ble slått av sin vakre søster Badiah av Min Tera. Vi hadde også med oss azawakhen til Joanna, fantastiske Nadinka, som fungerte som min varmeflaske under dyna og også kom hjem med både vinner tittel og championat. Vi var to som reiste med fem hunder, fire vant sine klasser og den femte ble plassert som BT-4 med reserve cert.
Vil avslutte med å skrive at dette må vi kalle en svært vellykka tur.
Ønsker å takke Mette Mørkegaard & Joanna Engvik for kjempeflott handling av gutta mine. Mor var igjen ikke løpbar, og fungerte best som fotograf."

Hilsen Veronica Bigset