Utstillingen på Exporama i Oslo den 8. februar arrangert av Norsk Boxerklubb ble en riktig bra begynnelse på utstillingåret for C.I.B NORD UCH NV-12 NJV-12 DKV-14 Dabka's Michelle. Først ble Michelle Best i Rase og Best i Gruppe for dommeren Tina Taulos fra Finland. Og derfra gikk det nesten helt til topps. Hun endte dagen som Best In Show-3 for den norske dommeren Knut Sigurd Wilberg. Handlet av eieren Annelise Wettergreen.

Saluki-Norge gratulerer!

Les her hva Annelise skriver:

Det ble fantastisk helg for Dabkas Michelle og meg i Exporama på Hellerud helgen 7. og 8. februar.

På lørdag bar det av sted til årets første utstilling. Det er alltid spennende å se hvem som deltar, og jeg gledet meg til å møte nye og gamle salukieiere.
Det ble et flott resultat, for Michelle ble beste tispe og jeg var selvsagt veldig fornøyd.

Så skriver vi søndag, og vi kastet oss inn i konkurransen blandt 12 voksne salukier. Michelle vant først championklassen, deretter ble hun beste tispe igjen. Vi fortsatte å løpe i ringen i BIR/BIM konkurransen og dommeren Tina Taulos fra Finland bestemte seg for at Michelle ble Best i Rasen. HIPP HURRA!

Vi fortsatte inn i gruppe 10 - med samme dommer Tina Taulos - og jaggu meg... Michelle VANT gruppe 10! HIPP, HIPP HURRA!
Videre bar det direkte i BIS-ringen for dommer Knut Sigurd Wilberg og jeg merket at Michelle begynte å bli sliten. Men hun løp greit tross det glatte gulvet i hallen, og når hun ble ropt opp som BIS-3 var gleden selvsagt enda større! HIPP, HIPP, HIPP HURRA!!!

Vi har vært så heldig at vi har vært plassert i BIS-ringen tidligere også, men det var jo en fantastisk morsom opplevelse likevel!

Tusen takk til supportgjengen som tok bilder og gratulerte oss:-)
Annelise & Michelle